Защита на Вашие твърди повърхности?

Реновирай - Не подменяй!

Подови настилки от гранит

За вашия гранитен под.

Шлифоването и полирането на гранита трябва да се извършва с по-дълъг процес от този, запазен за мрамор. Гранитът не може да се полира химически със стари системи, той възвръща великолепието си само ако е изгладен до много високо качество. Нашата система за полиране на гранит се различава от традиционната система за полиране с олово, поради използването на диамантени инструменти, които позволяват на пода да стане по-полиран чрез механичен процес. Използването на машини с по-леко планетарно движение и които използват нормално битово електричество спестява време и прави интервенцията още по-евтина и по-лесна за извършване дори в закрити помещения. Те също трябва да използват намалено количество вода и да не генерират токсични утайки от отпадъци, правят обработката с по-ниско въздействие върху околната среда.

В края на полиращата работа мраморът, гранитът или който и да е диамантено полиран субстрат изглежда като огледало, без филмообразуващите ефекти на оловото, което придава блясъка на новоположен под и го прави по-издръжлив във времето.

Потърсете ни за консултация  +359 893 516139

Подови настилки

Предизвикателството пред нашите специалисти в шлайфането и полирането на подови настилки е да премахнат петната, и да полират пода, така че да блести.

МОЗАЙКА

РАЗГЛЕДАЙТЕ

СМОЛА / БОЯ

РАЗГЛЕДАЙТЕ

ПАРКЕТ

РАЗГЛЕДАЙТЕ

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ ЗА ВАШИЯ ДОМ И БИЗНЕС

Нашият процес: шлайфане, полиране, импрегниране, кристализация, основно почистване и подръжка

Кондициониране и почистване
Премахване на драскотини и несъвършенства
Полиране на камък и мрамор
Уплътняване на пукнатини