Защита на Вашие твърди повърхности?

Реновирай - Не подменяй!

Циментови подови настилки

За вашия бетонен под.

Обикновено грубите промишлени бетонни подове са обект на влошаване, натрупване на прах, замарсяване с мазнини и масло, повредени маркировки. Освен това, неполиран детонен под е лоша визитна картичка и често девалифицира предназначението си. За целта се обърнрте към нас - нашата механична шлифовъчна система и нашите продукти, за да превърнете вашия бетон в лъскава повърхност, сравнима с тази на мраморен или под от гранитогрес, но в състояние да издържи повече износване, замърсяване и по-лесно почистване. Можем също така да оцветитим по ваш вкус подът и да поставим фирменото ви лого за постоянно и само с няколко стъпки.

Нашата технология се основава на наномолекулярни обработки и се основава на механична обработка с диамантени инструменти. Те реагират със свободната вар, присъстваща в бетона, превръщайки обработената част в повърхност с по-голяма плътност, твърдост и по-голяма устойчивост. Полираният бетон не е резултат от прилагането на полиращ химически продукт, а от по-надежден и дълготраен процес.

Потърсете ни за консултация  +359 893 516139

Подови настилки

Предизвикателството пред нашите специалисти в шлайфането и полирането на подови настилки е да премахнат петната, и да полират пода, така че да блести.

МОЗАЙКА

РАЗГЛЕДАЙТЕ

СМОЛА / БОЯ

РАЗГЛЕДАЙТЕ

ПАРКЕТ

РАЗГЛЕДАЙТЕ

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ ЗА ВАШИЯ ДОМ И БИЗНЕС

Нашият процес: шлайфане, полиране, импрегниране, кристализация, основно почистване и подръжка

Кондициониране и почистване
Премахване на драскотини и несъвършенства
Полиране на камък и мрамор
Уплътняване на пукнатини