Защита на Вашие твърди повърхности?

Реновирай - Не подменяй!

Шлайфане на подове

За вашия под.

Този процес на шлайфане или познат като фрезоване представлява откриване на нов слой от подовата настилка. Това цели изравняване на ръбове и премахване на драскотини, петна или наслоявания по настилката.

Стандартното обновяване на настилката се състои от шлайфане (2 етапа или повече в зависимост от състоянието на пода), последвано от кристализация с прах за получаване на висок блясък.

Шлайфането е много подобен на полирането процес с една основна разлика, че завършването води до матирана, кадифена и гладка повърхност без никакъв блясък. Хонингът се използва предимно за поправяне на щети, нанесени върху камъка. Шлайфането прави натериала по-малко предразположен към разрушаване или повреждане.

На първо място, шлифоването означава, че подът е „надраскан“ и „изгладен“ с помощта на абразивен елемент. Въртяща се машина, оборудвана с диамантени зърна, ще изстърже камъка, за да изведе непокътнатия слой на повърхността. Шлифоването също позволява да се отстранят ръбовете между плочките (шлифоване на ръбове), но също така и да се премахнат петна и пукнатини по повърхността.

Потърсете ни за консултация  +359 893 516139

Нашите Услуги

Диамантено шлайфане на подове от естествени мрамори, гранити и всички видове мозайки и бетонови настилки
Импрегниране, полиране и кристализация на подови настилки
Циклене на паркети
Машинно почистване на всички видове твйрди подови настики
НОВО!!! Оцветяване и маркировка по ваш избор на бетонови настилки ( очертаване на складове , коридори, цехове , болници и клиники и др.)

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ ЗА ВАШИЯ ДОМ И БИЗНЕС

Нашият процес: шлайфане, полиране, импрегниране, кристализация, основно почистване и подръжка

Кондициониране и почистване
Премахване на драскотини и несъвършенства
Полиране на камък и мрамор
Уплътняване на пукнатини