Защита на Вашие твърди повърхности?

Реновирай - Не подменяй!

Импрегниране на подове

За вашия под.

Импрегнирането на пода не е за подценяване. Невинаги са очевидни щетите, които водата нанася върху камъка, особено при меки камъни като мрамор и варовик, така че цялостна поддръжка, включваща полиране и запечатване на мрамора, ще поддържа вашия камък да изглежда най-добре дълго време.

Всички камъни също са уязвими към петна или окисляване. Петната могат да бъдат причинени от много видове храни и напитки, така че трябва да се внимава. Окисляване на повърхността се получава, когато кисела храна или напитка влиза в контакт с пода, това включва течности като вино и плодов сок.

Когато това се случи, ако храната или течността не бъдат отстранени веднага, те ще попият в камъка. Въпреки това след полиране и запечатване можем да направим мрамора да изглежда като нов.

Ако вашата баня или кухня е загубила блясъка си поради варовик, сапунен остатък, грешни химически почистващи продукти или просто общо износване, доверете се на нашият опит в полирането и запечатването на каменни повърхности, за да възстановим блясъка им.

С помощта нашите професионални полиращи машини за мраморни подове ще възстановят вашия под, така че да бъде не само удоволствие да го гледате отново, но и ще бъде по-лесно да се поддържа за в бъдеще. Всеки камък има специфичен процес на импрегниране, за да постигне най-добри резултати, а ние имаме експерти по импрегниране, за да постигнат най-добри резултати.

Потърсете ни за консултация  +359 893 516139

Нашите Услуги

Диамантено шлайфане на подове от естествени мрамори, гранити и всички видове мозайки и бетонови настилки
Импрегниране, полиране и кристализация на подови настилки
Циклене на паркети
Машинно почистване на всички видове твйрди подови настики
НОВО!!! Оцветяване и маркировка по ваш избор на бетонови настилки ( очертаване на складове , коридори, цехове , болници и клиники и др.)

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ ЗА ВАШИЯ ДОМ И БИЗНЕС

Нашият процес: шлайфане, полиране, импрегниране, кристализация, основно почистване и подръжка

Кондициониране и почистване
Премахване на драскотини и несъвършенства
Полиране на камък и мрамор
Уплътняване на пукнатини