Цени за шлайфане, полиране, запечатване и кристализиране

Ежедневното почистване и поддръжка е важно, но определено не е достатъчно. Дори и при безупречна поддръжка, каменният или мозаечен под задържат петна и драскотини, които могат да причинят трайни повреди, ако не бъдат отстранени. За да се предотврати това да се случи, от съществено значение е редовно да почистваме и полираме подовете си, а също така да извършваме професионално шлайфане и полиране.

Дълбоко,грубо шлайфане цена от 5 лв. до 10 лв. /кв.м
Финно шлайфане, полиране цена от 10 лв. до 25 лв. /кв.м
Полирането на пода е процесът който следва след грубото шлайфане, за да направи повърхността на мрамора гладка и огледална.
Пастиране на гранит цена от 3 лв. до 5 лв. /кв.м
За пастирането на гранита се използва пастиращ гел, който след пастиране покрива и предпазва гранита от появата на петна и мръсотия. Цялостна поддръжка, включваща полиране и запечатване на гранита, ще поддържа вашия камък да изглежда най-добре дълго време.
Импрегниране, запечатване цена от 3 лв. до 5 лв. /кв.м
Импрегнирането не е за подценяване. Невинаги са очевидни щетите, които водата нанася върху камъка, особено при меки камъни като мрамор и варовик, така че цялостна поддръжка, включваща полиране и запечатване на мрамора, ще поддържа вашия камък да изглежда най-добре дълго време.
Кристализация цена от 3 лв. до 5 лв. /кв.м
Кристализацията е механично-химичен процес, който полира камъка и разкрива неговите цветове. Кристализацията обаче не премахва драскотини или петна и за страхотни резултати се прилага само след шлайфането и полирането. Този процес затваря повърхността и подобрява механичната устойчивост на мрамора, както и самата поддръжка.

Машинно почистване и поддръжка на подови настилки както следва мрамор, мозайка, гранит, варовик, бетон, PVC настилки, ламинат, теракота, балатум и др.
/ПО ДОГОВАРЯНЕ/

Основно машинно почистване на твърди подови настилки след ремонт (силно замърсени )както мрамор, мозайка, гранит, варовик, бетон, теракота.
/ПО ДОГОВАРЯНЕ/

*Всички цени са примерни и без ДДС. Крайната цена се определя след оглед на обекта от нашите служители, като се свържете с нас.

**За нашите корпоративни клиенти (Хотели,Ресторанти, Молове, Бизнес згради и тн.) предлагаме специални оферти (след оглед).

***Минималната поръчка за нашите услуги е 250лв.

Нашият процес: шлайфане, полиране, импрегниране, кристализация, основно почистване и подръжка

Кондициониране и почистване
Премахване на драскотини и несъвършенства
Полиране на камък и мрамор
Уплътняване на пукнатини